Unable to debug my xamarin forms app on iphone device

I have a Xamarin.Forms app. It works great on Android Emulator and Android Devices, It also works on iPhone Simulator but I hacve not been able to get it to work on a physical iPhone Device. I have attached my output log below.

========== Deploy: 0 succeeded, 0 failed, 0 skipped ==========
The app myapp.iOS is already deployed on mkimonos’s iPhone
Launching...
Using Xcode 11.1 found in /Applications/Xcode.app/Contents/Developer
Xamarin.Hosting: Xamarin.Hosting
Xamarin.Hosting: Version: 3064e2c463 (d16-3)
Xamarin.Hosting: Xcode: /Applications/Xcode.app
Xamarin.Hosting: Xcode Version: 11.1
Xamarin.Hosting: Verbosity: 1
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTFoundation.framework/Versions/A/DVTFoundation
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTiPhoneSimulatorRemoteClient.framework/DVTiPhoneSimulatorRemoteClient
Xamarin.Hosting: Loaded /Library/Developer/PrivateFrameworks/CoreSimulator.framework/CoreSimulator
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DTDeviceKitBase.framework/DTDeviceKitBase
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTKit.framework/DVTKit
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DTDeviceKit.framework/DTDeviceKit
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DTXConnectionServices.framework/DTXConnectionServices
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTSourceControl.framework/DVTSourceControl
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTServices.framework/DVTServices
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTPortal.framework/DVTPortal
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTDocumentation.framework/DVTDocumentation
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTAnalyticsClient.framework/DVTAnalyticsClient
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTAnalytics.framework/DVTAnalytics
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/SourceKit.framework/SourceKit
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/Frameworks/IDEFoundation.framework/IDEFoundation
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/IDEProducts.framework/IDEProducts
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DTGraphKit.framework/DTGraphKit
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DVTDeveloperModeHelper.framework/DVTDeveloperModeHelper
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/Frameworks/IDEKit.framework/IDEKit
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/Frameworks/IBFoundation.framework/IBFoundation
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/Frameworks/IBAutolayoutFoundation.framework/IBAutolayoutFoundation
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DebugHierarchyFoundation.framework/DebugHierarchyFoundation
Xamarin.Hosting: Loaded /Applications/Xcode.app/Contents/SharedFrameworks/DebugHierarchyKit.framework/DebugHierarchyKit
Xamarin.Hosting: Loaded Xcode plugins successfully.
Xamarin.Hosting: Device discovery started
Xamarin.Hosting: Device discovery event: Connected (63ba7f3b7fe2bcd6c40d475d75305bc223062f63)
Xamarin.Hosting: Connected to mkimonos???s iPhone (63ba7f3b7fe2bcd6c40d475d75305bc223062f63) in 00:00:00.0022729
Xamarin.Hosting: Connecting to 'mkimonos???s iPhone', token is 0x7fc348dd3a50
Xamarin.Hosting: Connected to 'mkimonos???s iPhone'
Xamarin.Hosting: Mounting developer image on 'mkimonos???s iPhone'
Xamarin.Hosting: Mounted developer image on 'mkimonos???s iPhone'
warning MT1043: Failed to launch the application using the instruments service. Will try launching the app using gdb service.
Launching 'com.mycompany.myapp' on the device 'mkimonos???s iPhone'
Launching /private/var/containers/Bundle/Application/EE713368-51AD-46E7-9DEA-86F339DFE26E/myapp.iOS.app -monodevelop-port 10000 -connection-mode usb
Xamarin.Hosting: Sending command: $A192,0,2f707269766174652f7661722f636f6e7461696e6572732f42756e646c652f4170706c69636174696f6e2f45453731333336382d353141442d343645372d394445412d3836463333394446453236452f53616c65734170702e694f532e617070,34,1,2d6d6f6e6f646576656c6f702d706f7274,10,2,3130303030,32,3,2d636f6e6e656374696f6e2d6d6f6465,6,4,757362#81
Xamarin.Hosting: Received command: OK
Xamarin.Hosting: Sending command: $qLaunchSuccess#a5
Xamarin.Hosting: Received command: EUnspecified

The app has been terminated.
Launch failed. The app 'myapp.iOS' could not be launched on 'mkimonos’s iPhone'. Error: error MT1007: Failed to launch the application '/Users/sedev/Library/Caches/Xamarin/mtbs/builds/myapp.iOS/f5f8a43c46ecffa0b819bda005d93907/bin/iPhone/Debug/myapp.iOS.app' on the device 'mkimonos???s iPhone': Failed to launch the application 'com.mycompany.myapp' on the device 'mkimonos???s iPhone': Application failed to launch: EUnspecified. You can still launch the application manually by tapping on it.. Please check the logs for more details.
The app has been terminated.

Answers

Sign In or Register to comment.