Problem with Prism Navigation

capitolcapitol Member ✭✭

Having a problem with Prism Navigation.

Currently trying to navigate back to the HomePage of my app.

Here is the method used:

Here is the path before navigating:

And here is the path after trying to navigate:

It never changes.

Everything is wired up correctly. I hit every breakpoint i expect to hit. I reach the viewmodel of the HomePage, but the view never gets displayed.

No errors or exceptions...

Any ideas?

Best Answer

  • RexHiebertRexHiebert US ✭✭
    Accepted Answer

    I see this (all too often) when something is breaking on the page you are trying to navigate to. One thing that can help track down the problem is that NavigagteAsync returns a value. Try inspecting that.

    var result = await _navigationService.NavigateAsync("/blah");
    

Answers

  • RexHiebertRexHiebert USUniversity ✭✭
    Accepted Answer

    I see this (all too often) when something is breaking on the page you are trying to navigate to. One thing that can help track down the problem is that NavigagteAsync returns a value. Try inspecting that.

    var result = await _navigationService.NavigateAsync("/blah");
    
  • capitolcapitol Member ✭✭

    @RexHiebert said:
    I see this (all too often) when something is breaking on the page you are trying to navigate to. One thing that can help track down the problem is that NavigagteAsync returns a value. Try inspecting that.

    var result = await _navigationService.NavigateAsync("/blah");
    

    Thanks for the input!

    Was able to see the nullref exception this way and fix the issue!

    All working now! Thanks again! :smile:

Sign In or Register to comment.