Just installed Xamarin Forms 3.5 and now Listview scrolling causing problems

joannerayejoanneraye Member ✭✭
edited February 12 in Xamarin.Forms

My text in all my listviews in no longer displaying correctly since I installed Xamarin Forms 3.5. Not sure how to fix it. When I scroll, only a few letter of the text are displayed and sometimes with a hyphen, strangely enough. Also, another post seems to have a similar problem and said using FillAndExpand for the Stacklayout solved the problem. This didn't work for me.

Answers

  • ShantimohanElchuriShantimohanElchuri USMember ✭✭✭✭✭

    @joanneraye said:
    My text in all my listviews in no longer displaying correctly since I installed Xamarin Forms 3.5. Not sure how to fix it. When I scroll, only a few letter of the text are displayed and sometimes with a hyphen, strangely enough. Also, another post seems to have a similar problem and said using FillAndExpand for the Stacklayout solved the problem. This didn't work for me.

    Did you try reverting to previous version of XF?

    Also share screenshots of before and after upgrade and your view cell XAML.

  • joannerayejoanneraye Member ✭✭
    edited February 12

    Yes I reverted to the previous version of XF and it works fine again. This will have to be my temporary resolution...

  • ShantimohanElchuriShantimohanElchuri USMember ✭✭✭✭✭

    @joanneraye said:
    Yes I reverted to the previous version of XF and it works fine again. This will have to be my temporary resolution...

    Then share screenshots after the upgrade and the view cell XAML too.

Sign In or Register to comment.