Forum Xamarin Test Cloud (Read Only)

All Tests Failing

Test cloud has all of a sudden stopped running my tests and is failing on the following error

SetUp : System.Exception : App installation failed with output: Failure. Expected Package Name: hgem.manager Packages Output: /Volumes/Data/xamarin/pipeline/versions/29f4a0d6448fca11185f6bce1cd7922c54791689/adt/sdk/platform-tools/adb:402: warning: already initialized constant ARGV .....

at Xamarin.UITest.Shared.Android.Commands.CommandAdbInstallPackage.ExecuteInner (System.Func2 adbShell, Int32 deviceSdkVersion) <0x6dcda30 + 0x00257> in <filename unknown>:0 at Xamarin.UITest.Shared.Android.Commands.CommandAdbInstallPackage.Execute (Xamarin.UITest.Shared.Android.Adb.AdbProcessRunner processRunner, IExecutor executor) <0x6dcd5f0 + 0x00123> in <filename unknown>:0 at Xamarin.UITest.Shared.Execution.Executor.Execute[TDep1,TDep2] (ICommand2 command) <0x6db6d48 + 0x00092> in :0
at Xamarin.UITest.Shared.Android.TestCloudAndroidAppLifeCycle.InstallApps (Xamarin.UITest.Shared.Android.ApkFile[] apkFiles) <0x6dcd3f8 + 0x0006a> in :0
at Xamarin.UITest.Shared.Android.TestCloudAndroidAppLifeCycle.EnsureInstalled (Xamarin.UITest.Shared.Android.ApkFile appApkFile, Xamarin.UITest.Shared.Android.ApkFile testServerApkFile) <0x6dbf588 + 0x000eb> in :0
at Xamarin.UITest.Android.AndroidApp..ctor (IAndroidAppConfiguration appConfiguration, IExecutor executor) <0x6d74f68 + 0x004d6> in :0
at Xamarin.UITest.Android.AndroidApp..ctor (IAndroidAppConfiguration appConfiguration) <0x6d74f28 + 0x0001f> in :0
at Xamarin.UITest.Configuration.AndroidAppConfigurator.StartApp (AppDataMode appDataMode) <0x6d74500 + 0x00063> in :0
at GemApp.UITests.Core.AppInitializerBase.ConfiguredDevice (Platform platform, System.String apkPath, System.String ipaPath) <0x6d5bc50 + 0x00047> in :0
at GemApp.ManagerApp.UITests.AppInitializer.StartApp (Platform platform) <0x6d5bc18 + 0x00023> in :0
at GemApp.ManagerApp.UITests.Shared.XamarinFeatureBase.CreateApp (Boolean reset) <0x6d5b9e8 + 0x00077> in :0
at GemApp.ManagerApp.UITests.Shared.XamarinFeatureBase.SetUp () <0x6d6bf98 + 0x00022> in :0
at (wrapper managed-to-native) System.Reflection.MonoMethod:InternalInvoke (System.Reflection.MonoMethod,object,object[],System.Exception&)
at System.Reflection.MonoMethod.Invoke (System.Object obj, BindingFlags invokeAttr, System.Reflection.Binder binder, System.Object[] parameters, System.Globalization.CultureInfo culture) <0x327b110 + 0x00093> in :0
--TearDown
at TechTalk.SpecFlow.Bindings.BindingInvoker.InvokeBinding (IBinding binding, IContextManager contextManager, System.Object[] arguments, ITestTracer testTracer, System.TimeSpan& duration) <0x6dd23b0 + 0x002e3> in :0
at TechTalk.SpecFlow.Bindings.BindingInvokerExtensions.InvokeHook (IBindingInvoker invoker, IHookBinding hookBinding, IContextManager contextManager, ITestTracer testTracer) <0x6dd2360 + 0x00047> in :0
at TechTalk.SpecFlow.Infrastructure.TestExecutionEngine.FireEvents (HookType bindingEvent) <0x4fb1d40 + 0x000bf> in :0
at TechTalk.SpecFlow.Infrastructure.TestExecutionEngine.FireScenarioEvents (HookType bindingEvent) <0x6dd1fd8 + 0x00017> in :0
at TechTalk.SpecFlow.Infrastructure.TestExecutionEngine.OnScenarioEnd () <0x6dd1f98 + 0x0001b> in :0
at TechTalk.SpecFlow.TestRunner.OnScenarioEnd () <0x6dd1f50 + 0x00018> in :0
at GemApp.ManagerApp.UITests.Features.Filters.FiltersFeature.ScenarioTearDown () <0x6dd1f08 + 0x00018> in :0
at (wrapper managed-to-native) System.Reflection.MonoMethod:InternalInvoke (System.Reflection.MonoMethod,object,object[],System.Exception&)
at System.Reflection.MonoMethod.Invoke (System.Object obj, BindingFlags invokeAttr, System.Reflection.Binder binder, System.Object[] parameters, System.Globalization.CultureInfo culture) <0x327b110 + 0x00093> in :0

I am not sure what this means as the package name as always been the same, running these tests locally is no issue.

Best Answer

  • brijmitchellbrijmitchell USMember ✭✭
    Accepted Answer

    This was due to the architecture of my .apk

    Once I updated, rebuilt and sent it up to Test Cloud, all tests were passing.

Answers

  • brijmitchellbrijmitchell USMember ✭✭
    Accepted Answer

    This was due to the architecture of my .apk

    Once I updated, rebuilt and sent it up to Test Cloud, all tests were passing.

Sign In or Register to comment.