Error MT2001

Hi there,

i'm getting this error:

Error MT2001: Could not link assemblies. Reason: Argument is out of range. (MT2001)

Can you help me?

thanks

Posts

  • I forgot, it happens only when trying debug to the device

  • JeffreyVoorhaarJeffreyVoorhaar NLMember

    Having the same issue since I updated to the latest stable version this morning. It happens both in Debug and Release builds for iPhone; the simulator works fine.

    This is a more detailed error:

    Compiling to native code
    /Developer/MonoTouch/usr/bin/mtouch -sdkroot "/Applications/Xcode.app/Contents/Developer" --cache "/Users/jeffreyvoorhaar/Projects/Applications/Mobile/CashRegister/Cashr 1.0/Rlz.Mobile.CashRegister.iOS/obj/iPhone/Debug/mtouch-cache" --nomanifest --nosign -dev "/Users/jeffreyvoorhaar/Projects/Applications/Mobile/CashRegister/Cashr 1.0/Rlz.Mobile.CashRegister.iOS/bin/iPhone/Debug/RlzMobileCashRegisteriOS.app" -r "/Users/jeffreyvoorhaar/Projects/Applications/Mobile/Common/Release 1.1.0 (77a)/Rlz.Mobile.Common/bin/iPhone/Debug/Rlz.Mobile.Common.iOS.dll" -r "/Users/jeffreyvoorhaar/Projects/Core/80a Working/Rlz.DTO/bin/iPhone/Debug/Rlz.Mobile.DTO.iOS.dll" -r "/Users/jeffreyvoorhaar/Projects/Core/80a Working/Rlz/bin/iPhone/Debug/Rlz.Mobile.iOS.dll" -r "/Users/jeffreyvoorhaar/Projects/Applications/Mobile/CashRegister/Cashr 1.0/Rlz.Mobile.CashRegister.Common/bin/iPhone/Debug/Rlz.Mobile.CashRegister.Common.iOS.dll" -r "/Developer/MonoTouch/usr/lib/mono/2.1/System.dll" -r "/Developer/MonoTouch/usr/lib/mono/2.1/System.Xml.dll" -r "/Developer/MonoTouch/usr/lib/mono/2.1/System.Core.dll" -r "/Developer/MonoTouch/usr/lib/mono/2.1/System.Data.dll" -r "/Developer/MonoTouch/usr/lib/mono/2.1/monotouch.dll" -r "/Developer/MonoTouch/usr/lib/mono/2.1/Mono.Data.Sqlite.dll" -debug -linksdkonly -sdk "6.1" -targetver "3.1" --abi=armv7 "-aot" "nimt-trampolines=512" "-aot" "ntrampolines=2048" "/Users/jeffreyvoorhaar/Projects/Applications/Mobile/CashRegister/Cashr 1.0/Rlz.Mobile.CashRegister.iOS/bin/iPhone/Debug/RlzMobileCashRegisteriOS.exe"
    MonoTouch Business version 6.4.0 using framework: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/Developer/SDKs/iPhoneOS6.1.sdk
    error MT2001: Could not link assemblies. Reason: Argument is out of range.
    Parameter name: indexB

    Here is my version information:

    === Xamarin Studio ===

    Version 4.0.10 (build 7)
    Installation UUID: 9b616b4a-b49d-46b5-b162-b66b3ef757ca
    Runtime:
    Mono 3.2.0 ((no/7c7fcc7)
    GTK 2.24.20
    GTK# (2.12.0.0)
    Package version: 302000000

    === Apple Developer Tools ===

    Xcode 4.6.3 (2068)
    Build 4H1503

    === Xamarin.iOS ===

    Version: 6.4.0.2 (Business Edition)
    Hash: c9f7659
    Branch:
    Build date: 2013-18-07 21:36:03-0400

    === Xamarin.Android ===

    Not Installed

    === Xamarin.Mac ===

    Xamarin.Mac: Not Installed

    === Build Information ===

    Release ID: 400100007
    Git revision: f324e2154ee86ae1b6b8483392eddbf418e6381b
    Build date: 2013-07-20 06:23:58+0000
    Xamarin addins: fe4f180e2386eafc00087ef68c3a580cff4a2592

    === Operating System ===

    Mac OS X 10.8.4
    Darwin MACJVO 12.4.0 Darwin Kernel Version 12.4.0
    Wed May 1 17:57:12 PDT 2013
    root:xnu-2050.24.15~1/RELEASE_X86_64 x86_64

    I made a big mistake in updating this morning, as I have to get a new version out today and I can't make any device builds now.

    Any suggestions?

  • Any help? can i downgrade de version?

  • moljacmoljac HRBeta ✭✭✭
    1. XS
    2. Check for updates
    3. Update Channel = stable | beta (6.4.0.2 is alpha)
  • JeffreyVoorhaarJeffreyVoorhaar NLMember

    6.4.0.2 was obtained from the stable channel, in fact. I have always only subscribed to the stable channel and only switched to beta yesterday to see if a fix for my issues was available.

    Just received the following email response from Xamarin:

    "The MT2001 error you are running into will be resolved in Xamarin.iOS 6.4.1. The fix should be released on our Beta channel today."

    Just checked, there is indeed a 6.4.1 in the beta channel now with release notes forthcoming. I just installed it and it seems to work fine again!

    I also had simulator issues (very unstable threading) after updating yesterday. In the same mail, Xamarin said they were looking into that as well right now.

Sign In or Register to comment.