App is closing on launch in iOS Simulator

RyanEmptageRyanEmptage GBMember ✭✭

As soon as the app launches it gets closed. Then there is a repeated cycle of launching/closing which goes on until I quit the iOS Simulator.
It was working fine last week. Any ideas what the problem could be?
I'm due to start a new project tomorrow and really need to get this fixed asap, so any help greatly appreciated.
Xamarin Studio Mac 6.2 build 1829
iOS Simulator 10.0

I can't work out what the problem is from the console log

28/03/2017 22:16:28.487 Simulator[2323] Unable to determine requested device (DA66A1D0-9FDD-431F-9520-7DA45406D933) in set (null)
28/03/2017 22:16:29.515 com.apple.CoreSimulator.CoreSimulatorService[676] Could not register service com.apple.coreservices.lsuseractivity.simulatorsupport: Failed to lookup com.apple.coreservices.lsuseractivity.simulatorsupport: 0x44e
28/03/2017 22:16:37.771 com.apple.CoreSimulator.CoreSimulatorService[676] Error Domain=FBSOpenApplicationServiceErrorDomain Code=1 "The request to open "com.imptob.ituk.test" failed." UserInfo={NSLocalizedDescription=The request to open "com.imptob.ituk.test" failed., BSErrorCodeDescription=RequestDenied, NSUnderlyingError=0x7faa11eb8490 {Error Domain=FBSOpenApplicationErrorDomain Code=1 "(null)" UserInfo={BSErrorCodeDescription=Unspecified}}, NSLocalizedFailureReason=The request was denied by service delegate (SBMainWorkspace) for reason: Unspecified.}
28/03/2017 22:16:38.793 com.apple.CoreSimulator.CoreSimulatorService[676] Error Domain=FBSOpenApplicationServiceErrorDomain Code=1 "The request to open "com.imptob.ituk.test" failed." UserInfo={NSLocalizedDescription=The request to open "com.imptob.ituk.test" failed., BSErrorCodeDescription=RequestDenied, NSUnderlyingError=0x7faa11eb6f50 {Error Domain=FBSOpenApplicationErrorDomain Code=1 "(null)" UserInfo={BSErrorCodeDescription=Unspecified}}, NSLocalizedFailureReason=The request was denied by service delegate (SBMainWorkspace) for reason: Unspecified.}
28/03/2017 22:16:39.724 Simulator[2323] CoreAnimation: warning, deleted thread with uncommitted CATransaction; set CA_DEBUG_TRANSACTIONS=1 in environment to log backtraces.
28/03/2017 22:16:40.821 com.apple.CoreSimulator.CoreSimulatorService[676] Error Domain=FBSOpenApplicationServiceErrorDomain Code=1 "The request to open "com.imptob.ituk.test" failed." UserInfo={NSLocalizedDescription=The request to open "com.imptob.ituk.test" failed., BSErrorCodeDescription=RequestDenied, NSUnderlyingError=0x7faa14491a60 {Error Domain=FBSOpenApplicationErrorDomain Code=1 "(null)" UserInfo={BSErrorCodeDescription=Unspecified}}, NSLocalizedFailureReason=The request was denied by service delegate (SBMainWorkspace) for reason: Unspecified.}
28/03/2017 22:16:43.851 com.apple.CoreSimulator.CoreSimulatorService[676] Error Domain=FBSOpenApplicationServiceErrorDomain Code=1 "The request to open "com.imptob.ituk.test" failed." UserInfo={NSLocalizedDescription=The request to open "com.imptob.ituk.test" failed., BSErrorCodeDescription=RequestDenied, NSUnderlyingError=0x7faa145014f0 {Error Domain=FBSOpenApplicationErrorDomain Code=1 "(null)" UserInfo={BSErrorCodeDescription=Unspecified}}, NSLocalizedFailureReason=The request was denied by service delegate (SBMainWorkspace) for reason: Unspecified.}
28/03/2017 22:16:47.876 com.apple.CoreSimulator.CoreSimulatorService[676] Error Domain=FBSOpenApplicationServiceErrorDomain Code=1 "The request to open "com.imptob.ituk.test" failed." UserInfo={NSLocalizedDescription=The request to open "com.imptob.ituk.test" failed., BSErrorCodeDescription=RequestDenied, NSUnderlyingError=0x7faa14300380 {Error Domain=FBSOpenApplicationErrorDomain Code=1 "(null)" UserInfo={BSErrorCodeDescription=Unspecified}}, NSLocalizedFailureReason=The request was denied by service delegate (SBMainWorkspace) for reason: Unspecified.}
28/03/2017 22:16:51.045 Simulator[2323] XPC reply was an error: Connection interrupted.

Best Answer

  • RyanEmptageRyanEmptage GB ✭✭
    Accepted Answer

    No I was being dumb.
    I'm targetting minimum iPhone 5 devices so simulator was for iPhone 5.
    The build settings were wrong in my project so changing supported architectures to "i386 and x86_64" fixed it.

Answers

  • JGoldbergerJGoldberger USMember, Forum Administrator, Xamarin Team, University Xamurai

    Are you trying to run a UITest project? If so, you may be supplying the wrong Device ID to the ConfigureApp method.

  • RyanEmptageRyanEmptage GBMember ✭✭
    Accepted Answer

    No I was being dumb.
    I'm targetting minimum iPhone 5 devices so simulator was for iPhone 5.
    The build settings were wrong in my project so changing supported architectures to "i386 and x86_64" fixed it.

Sign In or Register to comment.