Xamarin Android Player already running - issue

HI

Ok, I updated XAP yesterday as XStudio said the newer version was needed when I clicked the play button.

It downloaded XAP-Beta-15.29-v0.4.4.dmg which I then ran. It went throguh the install process no problem but now whenever I try run my Android Shared project I get the message "Xamarin Android Player already running" inside XStudio.

How can I fix thisp leasE?

I've tried restarting.

Deleted XAP from application folder and then reinstalled and updated.

Lost an entire day yesterday as I have not found a solution to this.

Posts

  • Same issue here. You can stop deploy process from Xamarin Studio and select new option from emulators list. This item appears after the XAP has been running. https://yadi.sk/i/vypnbcDIifai6

  • D-BotD-Bot CAUniversity ✭✭

    Same here... this is really frustrating, especially because the way I ran into this issue was after being forced to rebuild my solution because I couldn't for the life of me get the Droid project to run as startup and didn't want to waste time logging a bug.. come on Xamarin..

  • MirzaAliMirzaAli USMember

    when i run Xamarin player i does not work. But when i click again it says
    See images

    please tell me what i do??
    what is the error?

  • CaioshinCaioshin ITMember ✭✭

    we are already here, the problem seems to not be solved yet?
    I can't run emulator under win 10 since it was released, somedody was able to do it?

Sign In or Register to comment.