Timed out waiting on android app.

Hello,
I have problem with Xamarin Test Cloud. I have app in my project folder, which name "anyapp.apk". My device run good with others project. And I see that app is load on device however and any test not running. The App was test on samsung g 3 and nexus 6. If somebody during running test tap to app that test passed.

My test settings

Tests.cs

using System;
using System.IO;
using System.Linq;
using NUnit.Framework;
using Xamarin.UITest;
using Xamarin.UITest.Android;
using Xamarin.UITest.Queries;

namespace AnyAppAndroid_Tests
{
[TestFixture]
public class Tests
{
AndroidApp app;

    [SetUp]
    public void BeforeEachTest ()
    {
        app = ConfigureApp
            .Android
            .ApiKey("my_key")
            .ApkFile ("anyapp.apk")
            .StartApp ();
    }

    [Test]
    public void AppLaunches ()
    {
        app.Screenshot ("First screen.");
    }
}

}

My exception

SetUp : System.TimeoutException : Timed out waiting...

Trace of stack

at Xamarin.UITest.Shared.WaitForHelper.WaitFor (System.Func1 predicate, System.String timeoutMessage, Nullable1 timeout, Nullable1 retryFrequency, Nullable1 postTimeout) [0x00000] in :0
at Xamarin.UITest.Android.AndroidApp..ctor (IAndroidAppConfiguration appConfiguration) [0x00000] in :0
at Xamarin.UITest.Configuration.AndroidAppConfigurator.StartApp (AppDataMode appDataMode) [0x00000] in :0
at Anyapp_Tests.Tests.BeforeEachTest () [0x0001c] in /Users/myuser/Desktop/projects/app/anyapp/AnyAppAndroid_Tests/AnyAppAndroid_Tests/Tests.cs:28
at (wrapper managed-to-native) System.Reflection.MonoMethod:InternalInvoke (System.Reflection.MonoMethod,object,object[],System.Exception&)
at System.Reflection.MonoMethod.Invoke (System.Object obj, BindingFlags invokeAttr, System.Reflection.Binder binder, System.Object[] parameters, System.Globalization.CultureInfo culture) [0x00054] in /private/tmp/source-mono-mac-4.0.0-branch-c5sr2/bockbuild-mono-4.0.0-branch/profiles/mono-mac-xamarin/build-root/mono-4.0.2/mcs/class/corlib/System.Reflection/MonoMethod.cs:230

I have connection with internet. My line running good and devices ( I test on two devices ). I tried close xamarin and start repeatedly a few of times.

Cheers

Tagged:
Sign In or Register to comment.