My device not detecting

Hello sir,

Why not showing my device on the debugger option,i have installed the mobile adb derivers(usb deriver) and also enable debugger mode.
My System configuration =>
Window 7 profesional
Ram 4GB
32bit operating system

Posts

  • ChristopheBERNARDChristopheBERNARD BEMember ✭✭✭✭

    Hello @kuldeep_kumar you need to activate the mode developer and the mobile device
    go to setting, about and click 7 time to number of build you need to see a toast indicate => you have on developer mode

    after plug your device and now it will be ok

  • Dear sir,

    I have done process already,

    Clicked 7-10 times on build number,
    enable USB Debugging,
    connect the device on system,

    After that it is not showing...........

  • ChristopheBERNARDChristopheBERNARD BEMember ✭✭✭✭

    @kuldeep_kumar did you see the message on the phone screen ?
    Yes you need to click several time but if forget to tell you , after have see the message => you have a developer mode

    go to new menu => option for developer and check the box debug usb

    add my name whatever if can't receive notification when your reply me

  • Dear sir,

    USB debugging is enabled
    it is notifying me , USB debugging connected .

  • Thank you sir,

    There was the security issue.In my system installed the some software for the purpose security.
    its working.

    some times get issue.
    Go to device manager
    Click on Android Device=>Android ADB Interface=>Right click and go to property =>See the Device Status=>
    =>This device is working properly.

    then it will connect after the build

  • ChristopheBERNARDChristopheBERNARD BEMember ✭✭✭✭

    @kuldeep_kumar > nice good job

Sign In or Register to comment.