Why does't the emulator start my App?

Everytime I want to run my app in the emulator, it stucks at this point and won't start the App.

I just copied the last part of the build, the last expression below is the one where it stucks, I was waiting for 30 minutes but nothing happened, the emulator is running, but just the homescreen.


Studio\2017\Community\Common7\IDE\ReferenceAssemblies\Microsoft\Framework\MonoAndroid\v1.0\Facades\System.Xml.Xsl.Primitives.dll" /debug+ /debug:full /optimize- /out:obj\Debug\Buddy.Android.dll /ruleset:"C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2017\Community\Team Tools\Static Analysis Tools\Rule Sets\MinimumRecommendedRules.ruleset" /target:library /utf8output MainActivity.cs Resources\Resource.designer.cs Properties\AssemblyInfo.cs "C:\Users\Anel Delic\source\repos\Buddy\Buddy\Buddy\MyClass.cs" "C:\Users\Anel Delic\AppData\Local\Temp\MonoAndroid,Version=v7.0.AssemblyAttributes.cs" obj\Debug\TemporaryGeneratedFile_E7A71F73-0F8D-4B9B-B56E-8E70B10BC5D3.cs obj\Debug\TemporaryGeneratedFile_036C0B5B-1481-4323-8D20-8F5ADCB23D92.cs obj\Debug\TemporaryGeneratedFile_5937a670-0e60-4077-877b-f7221da3dda1.cs

1>Buddy.Android -> C:\Users\Anel Delic\source\repos\Buddy\Buddy\Buddy.Android\bin\Debug\Buddy.Android.dll

Answers

  • Ahsan_SiddiqueAhsan_Siddique PKMember ✭✭✭✭

    Hi,
    Your other apps are running on same emulator or not?

  • delianedeliane Member

    No i just have this one!

  • Ahsan_SiddiqueAhsan_Siddique PKMember ✭✭✭✭

    So create another simple app and test your emulator first.

  • HowdyHoHowdyHo USMember ✭✭

    Have you tried running a simple hello world app? Try that first. If a hello world app runs, then you just have to reprogram your app step by step and try to debug it.

  • mannokmannok Member ✭✭

    Are you running this in a VM?

    btw, try to press ctrl+break in VS and you will find that the build process stopped without closing the emulator.
    After that you try to press debug button again in VS

Sign In or Register to comment.