Xamarin ios app with Visual studio..Launching Application for debugging... Starting debug session

I have created simple helloworld IOS app with visual studio 2013.It build successfully.but when i dubug or run application with platform iphone simulator but didn't launch in simulator and getting follwing message in output wizard:Mac conncetion is done successfull.

'HelloWorldios.vshost.exe' (CLR v2.0.50727: HelloWorldios.vshost.exe): Loaded 'C:\Windows\assembly\GAC_64\mscorlib\2.0.0.0__b77a5c561934e089\mscorlib.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'HelloWorldios.vshost.exe' (CLR v2.0.50727: HelloWorldios.vshost.exe): Loaded 'C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.VisualStudio.HostingProcess.Utilities\12.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\Microsoft.VisualStudio.HostingProcess.Utilities.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'HelloWorldios.vshost.exe' (CLR v2.0.50727: HelloWorldios.vshost.exe): Loaded 'C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\System.Windows.Forms\2.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Windows.Forms.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'HelloWorldios.vshost.exe' (CLR v2.0.50727: HelloWorldios.vshost.exe): Loaded 'C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\System\2.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'HelloWorldios.vshost.exe' (CLR v2.0.50727: HelloWorldios.vshost.exe): Loaded 'C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\System.Drawing\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Drawing.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'HelloWorldios.vshost.exe' (CLR v2.0.50727: HelloWorldios.vshost.exe): Loaded 'C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.VisualStudio.HostingProcess.Utilities.Sync\12.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\Microsoft.VisualStudio.HostingProcess.Utilities.Sync.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'HelloWorldios.vshost.exe' (CLR v2.0.50727: HelloWorldios.vshost.exe): Loaded 'C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.VisualStudio.Debugger.Runtime\12.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\Microsoft.VisualStudio.Debugger.Runtime.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'HelloWorldios.vshost.exe' (CLR v2.0.50727: HelloWorldios.vshost.exe): Loaded 'E:\Siddheshwar Kohale Code Snippet\HelloWorldios\HelloWorldios\bin\iPhoneSimulator\Debug\HelloWorldios.vshost.exe'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
The thread 0x740 has exited with code 259 (0x103).
The thread 0x1f8 has exited with code 0 (0x0).
The thread 0x9dc has exited with code 259 (0x103).
'HelloWorldios.vshost.exe' (CLR v2.0.50727: HelloWorldios.vshost.exe): Loaded 'E:\Siddheshwar Kohale Code Snippet\HelloWorldios\HelloWorldios\bin\iPhoneSimulator\Debug\HelloWorldios.exe'. Symbols loaded.
Getting device...
Starting debug on:iPhone 3.2
Remote build finished...
Launching Application for debugging...
Starting debug session...
The thread 0xd8c has exited with code 0 (0x0).

Answers

  • ViniciusJarina.0630ViniciusJarina.0630 BRXamarin Team Xamurai

    Hi @siddheshwar

    Can you gist your "Mac Server Log" http://screencast.com/t/Qcz9qYLcM

    Thank you.

  • songliuchensongliuchen CNMember

    i have the same problem too.
    [23-1月-2015 21:23:07] Handling with command: [Info: CommmandUrl=Info] (11)
    [23-1月-2015 21:23:07] Attempting to acquire command execution lock, timeout set to 00:10:00
    [23-1月-2015 21:23:07] Command [Info: CommmandUrl=Info] finished (11)
    [23-1月-2015 21:23:07] Request handled in 12.397ms
    [23-1月-2015 21:23:07] Handling with command: [StartDebugProxy: CommmandUrl=StartDebugProxy] (11)
    [23-1月-2015 21:23:07] Attempting to acquire command execution lock, timeout set to 00:10:00
    [23-1月-2015 21:23:07] Command [StartDebugProxy: CommmandUrl=StartDebugProxy] finished (11)
    [23-1月-2015 21:23:07] Request handled in 14.231ms
    [23-1月-2015 21:23:07] Request handled in 4.246ms
    [23-1月-2015 21:23:09] Handling with command: [DebugApplication: CommmandUrl=DebugApplication] (21)
    [23-1月-2015 21:23:09] Attempting to acquire command execution lock, timeout set to 00:10:00
    [23-1月-2015 21:23:09] Waiting for application to connect to us. Timeout set to 00:05:00
    [23-1月-2015 21:23:09] Starting /Developer/MonoTouch/usr/bin/mtouch -sdkroot "/Applications/Xcode.app/Contents/Developer" --launchsim "/Users/songliuchen/Library/Caches/Xamarin/mtbs/builds/WebApp/be6db7d2b70f6c8652ec5529f71f2107/bin/iPhoneSimulator/Debug/WebApp.app" -stdout "/Users/songliuchen/Library/Logs/Xamarin/MonoTouchVS/Simulator/WebApp/be6db7d2b70f6c8652ec5529f71f2107/out.log" -stderr "/Users/songliuchen/Library/Logs/Xamarin/MonoTouchVS/Simulator/WebApp/be6db7d2b70f6c8652ec5529f71f2107/err.log" --device=:v2:runtime=com.apple.CoreSimulator.SimRuntime.iOS-8-1,devicetype=com.apple.CoreSimulator.SimDeviceType.iPhone-6 -argument=-monodevelop-port -argument=49561 -sdk 8.1
    result) [0x00000] in :0
    at Xamarin.MacDev.IPhoneTcpCommandConnection.EndConnectStream (IAsyncResult result) [0x00000] in :0
    at Xamarin.MacDev.IPhoneCommandConnection.ExecuteCommand_ConnectedCommandStream (IAsyncResult ar) [0x00000] in :0
    [23-1月-2015 21:23:10] Request handled in 4.401ms

    this is my log info

Sign In or Register to comment.